Klaas Rozema Administraties biedt u twee modellen aan:

Model 1: Administratie volledig uitbesteed

Hierbij kennen wij twee tarief opties.

Tariefoptie 1: een vast bedrag per jaar

U kunt uw volledige administratie laten voeren tegen een all-in jaartarief. Het tarief wordt op maat vastgesteld, afgestemd op de omvang en de complexiteit van uw administratie.

Ter indicatie: het tarief voor de administratie van een eenmanszaak zonder personeel met een omzet tot ongeveer € 100.000,- bedraagt tot maximaal circa € 1.700,- (exclusief BTW). Dit tarief is inclusief jaarrapport en belastingaangifte.

Hierover maken wij specifieke en individuele afspraken met u over de inhoud van het pakket. Hierdoor komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Eventuele aanvullende opdrachten of onvoorziene extra werkzaamheden en advieswerkzaamheden worden door ons tegen de onderstaande tarieven uitgevoerd. Uiteraard nadat u van ons een gespecificeerde prijsopgaaf heeft ontvangen.

Tariefoptie 2: tarieven per uur

U kunt uw administratie laten voeren tegen vooraf bepaalde tarieven voor uren en diensten.

Ter indicatie:

  • Wij voeren uw administratie uit tegen een uurtarief van € 50,-.
  • Advieswerkzaamheden worden uitgevoerd tegen een uurtarief van € 95,- voor fiscale adviezen en € 75,- voor bedrijfseconomische adviezen.
  • De overige tarieven nemen wij graag met u door in een persoonlijk gesprek.
  • De genoemde tarieven worden vermeerderd met 21% BTW.

De tarieven gelden per januari 2020 en deze kunnen jaarlijks worden herzien.

 

Model 2: Online boekhouden

Wat is het voordeel van online boekhouden?

Ons administratiekantoor biedt u als klant de mogelijkheid gebruik te maken van online boekhouden. Het voordeel van online boekhouden is dat het boekhoudpakket altijd en (vrijwel) overal te benaderen is. Afhankelijk van de gemaakte keuze kunt u, zonder tussenkomst van ons kantoor, uw administratie voeren en inzien. Wij hebben gekozen voor de pakketten van E-boekhouden en Snelstart . Deze pakketten zijn zo ingericht, dat u, zonder hiervoor een specifieke opleiding te hebben gevolgd, snel uw weg naar de gewenste informatie kunt vinden.

 

 

Contactgegevens

Klaas Rozema Administraties

 

Postadres:

Regulus13
2221MS Katwijk
M: 06 51551785
E: Stuur een email
 

Bezoekadres:

Heerenweg 6B1
2222 AM Katwijk

 

Klaas 41
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!
M: 06 51551785

logo