Onze dienstverlening is maatwerk. Omdat geen enkele onderneming of geen enkele situatie gelijk is, bepalen we aan de hand van één of meer persoonlijke gesprekken wat uw specifieke behoefte is.

Om toch een inzicht te geven in welke diensten wij bieden, vind u hieronder een opsomming. Op al deze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Administratie

Wij verzorgen uw volledige administratie. Daarbij kunt u kiezen om zelf (een deel van de) administratie te voeren of dit volledig door ons te laten verzorgen.

U kunt daarnaast kiezen uit een compleet pakket tegen een vast tarief of op basis van uren. Een belangrijk deel van de administratie is de salarisadministratie. Ook deze verzorgen wij voor u. Hierbij wordt rekening gehouden met de meest recente ontwikkelingen.

Uw administratie kunnen wij voeren met het online boekhoudpakket van E-boekhouden, Snelstart of Exact online of met ons offline boekhoudpakket. Heeft u interesse in online boekhouden? Kijk dan op de pagina “Online Boekhouden” voor de mogelijkheden.De administratie wordt gevoerd op ons kantoor. We maken specifieke afspraken over de periode waarin uw administratie wordt gevoerd en hoe wij de administratieve stukken van u ontvangen.

Jaarrekening en rapportages

U wilt weten hoe u ervoor staat en wat de behaalde resultaten zijn. Hierbij kunnen wij u helpen door tussentijdse rapportages op te stellen. Vanzelfsprekend stellen wij uw jaarrekening samen. Voor een publicatieplichtige onderneming verzorgen wij ook uw publicatiebalans.

Ook kunnen we u ondersteunen of adviseren met uw financiële planning door het opstellen van budgetten en prognoses.

Belastingadviezen en belasting aangiften 

Wij kunnen u als gediplomeerd belastingadviseur betrouwbare en deskundige adviezen geven voor alle aspecten van de belastingwetgeving. U kunt hierbij denken aan de omzetbelasting, inkomstenbelasting (zowel voor ondernemingen als voor particulieren), vennootschapsbelasting, loonbelasting, overdrachtsbelasting, erf- en schenkbelasting en dividendbelasting.

Ook verzorgen wij graag al uw belastingaangiften.

De adviezen en aangiften worden verzorgd door onze belastingadviseur. Hij is ingeschreven in het RB register van het Register Belastingadviseurs.

De fiscale aangiften worden door ons gedaan met onze aangifte software. U kunt ons hiertoe machtigen. Ook hierover worden afspraken met u gemaakt.

Verder kunnen wij u helpen bij een groot aantal financiële zaken

Bedrijfsfinanciering

  • Het adviseren en ondersteunen bij aanvraag financiering
  • Het aanvragen van subsidies
  • Het opstellen van liquiditeitsprognoses

Overige financiële dienstverlening

  • Ondersteuning bij de op- en inrichting van uw onderneming
  • Financieel-economische bedrijfsadvisering
  • Opstellen ondernemingsplan
  • Opstellen en beschrijving van uw Administratieve Organisatie
  • Overige advisering op financieel gebied

Contactgegevens

Klaas Rozema Administraties

 

Postadres:

Regulus13
2221MS Katwijk
M: 06 51551785
E: Stuur een email
 

Bezoekadres:

Heerenweg 6B1
2222 AM Katwijk

 

Klaas 41
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!
M: 06 51551785

logo