Klaas Rozema Administraties is een administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Katwijk aan Zee. Ons primaire werkgebied strekt zich uit van Wassenaar tot Hoofddorp en de regio Leiden. Door gebruik te maken van de mogelijkheid van het internet zijn wij ook in staat klanten in een ruime straal buiten deze regio aan te nemen.

Het kantoor wordt gedreven door Klaas Rozema. Hierbij stel ik me graag aan u voor.

Meer dan 25 jaar ervaring

Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, waarbij ik een ruime ervaring heb opgedaan op het gebied van administratie, belastingaangiften, samenstellen van jaarrekeningen, aanvragen van subsidies en bedrijfsfinanciering, heb ik besloten deze kennis en ervaring aan te bieden aan de zelfstandige ondernemer en het MKB.

Met ervaring in diverse branches als zakelijke dienstverlening, handel en distributie, onderhoud, woningbouw , VVE-beheer, vastgoedontwikkeling en-beheer en retail/detailhandel kan ik mij snel verplaatsen in de aan u gestelde uitdagingen.

Belastingadviseur

Ik ben gediplomeerd belastingadviseur, lid van de beroepsorganisatie Register Belastingadviseurs. Dit lidmaatschap staat garant voor kwaliteit van belastingadviezen en belastingaangiften. Door dit lidmaatschap ben ik tijdig op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van belastingen.

Deze vakkennis combineer ik met ruime ervaring op het gebied van belastingadviezen en het verzorgen van belastingaangiften.

Bedrijfseconomie op HBO niveau

Na een gedegen opleiding op het gebied van administratie, administratieve organisatie en bedrijfseconomie op HBO niveau heb ik diverse functies bekleed in het bedrijfsleven.

Hierbij ben ik werkzaam geweest als administrateur, financieel manager en financial controller bij een aantal verschillende organisaties in zowel de profit als de non-profit sector. Deze functies heb ik overwegend bekleed in het MKB+ segment.

Verder heb ik ruime ervaring in het voeren van salarisadministraties en het samenstellen van rapportages zoals uw jaarrekening en, op uw verzoek, van ad-hoc- of projectrapportages.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

 

Contactgegevens

Klaas Rozema Administraties

 

Postadres:

Regulus13
2221MS Katwijk
M: 06 51551785
E: Stuur een email
 

Bezoekadres:

Heerenweg 6B1
2222 AM Katwijk

 

Klaas 41
Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak!
M: 06 51551785

logo